Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

11. 03. 2018. 19:10 >> 22:40

PRIMERA

Atletiko smanjio zaostatak, Moreno junak Espanjola

Fudbaleri Atletiko Madrida pobijedili su danas na svom terenu Seltu sa 3:0, u utakmici 28. kola španskog prvenstva i smanjili zaostatak za vodećom Barselonom na osam bodova.

Atletiko je poveo u 44. minutu golom Antoana Grizmana, a prednost je udvostručio Vitolo u 56. minutu. Konačan rezultat postavio je Anhel Korea u 63. minutu.

Madridski klub je ostvario 19. pobjedu u prvenstvu i drugi je na tabeli sa 64 bodova, osam manje od prvoplasirane Barselone.

Selta je pretrpjela 12. poraz i deveta je na tabeli sa 38 bodova.

Ranije danas fudbaleri Espanjola pobijedili na svom terenu ekipu Real Sosijedada sa 2:1.

Espanjoj je upisao osmu pobjedu od početka sezone i nalazi se na 12. mjestu na tabeli sa 35 bodova, dok je Sosijedad na 13. poziciji sa dva boda manje.

Sosijedad je poveo na današnjem meču pogotkom Vilijana Žozea u 41. minutu, ali je domaća ekipa u drugom poluvremenu preokrenula rezultat.

Na 1:1 izjednačio je Leo Baptistao u 51. minutu, a potom je u Herard Moreno donio sva tri boda svojoj ekipi golom u 72. minutu. Moreno je šutirao penal, njegov udarac je odbranio golman Sosijedada, ali je on potom natrčao na odbijenu loptu i sproveo je u mrežu.

Fudbaleri Espanjola u narednom kolu gostuju Betisu, dok Sosijedad dočekuje Hetafe.

Fudbaleri Viljareala pobijedili su na svom terenu Las Palmas sa 2:0.

Viljareal je poveo u 67. minutu golom Karlosa Bake, a pobjedu je obezbijedio Nikola Sansone u drugom minutu nadoknade vremena iz jedanaesterca.

Viljareal je prekinuo niz od dva poraza i šesti je na tabeli sa 44 boda. Las Palmas je pretrpio 18. prvenstveni poraz i nalazi se u zoni ispadanja, na 18. mjestu na tabeli sa 20 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније