Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 07. 2013. 09:15   >>  09:16

PREVIŠE NAPADAČA

Galjani: Nema mjesta za Ljajića

Iako je bilo priče da će Adem Ljajić preći u Milan, izgleda da uprava "rosonera" mora da odustane od dovođenja fudbalera Fiorentine. Razlog - previše igrača u napadu.

Ljajić je pregovarao sa čelnicima italijanskog giganta, klubovi su skoro sve dogovorili, a samo se čekao odlazak Robinja kako bi bivši srpski reprezentativac došao na "San Siro". Pošto Brazilc ne ide, makar ne ovog ljeta, mjesta u napadu jednostavno nema, kazao je prvi operativac Milan Adrijano Galjani.

"Dolazak Ljajića bio je jedino moguć u slučaju da Robinju napusti ekipu. Ovako, ništa od njegovog angažovanja. Imamo previše napadača, ekipa je praktičko kompletirana", kazao je Galjani.

On je najavio i dolazak Honde, ali tek na polusezoni, kad mu istekne ugovor.

"Hondu čekamo, on će nam se pridružiti najvjerovatnije u decembru, i igraće za nas u drogom dijelu sezone", dodao je čelnik Milana, koji je pričao o ambicijama u narednoj sezoni.

""Moramo da se plasiramo u grupnu fazu Lige šampiona, to je cilj i sledeće godine, Milan mora svake sezone da igra Ligu šampiona. Mi smo jedini italijanski tim koji je u poslednjih pet godina standardan u tom takmičenju", rekao je Galjani.

Inače, Milan je sinoć u diskoteci "Biblos" predstavio novu garnituru dresova. Nova oprema ne razlikuje se puno od pšrethodne, pruge su nešto tanje, a tu je i zlatni okovratnik. Klub nije mijenjao proizvođača opreme. Adidas je od 1998. tehnički sponzor kluba, a ugovor sa njemačkom kompanijom ističe im za četiri godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније