Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Tanjug ]

31. 12. 2016. 17:49 >> 17:25

FADILJ VOKRI

FIFA i UEFA preispitaće odluku o članstvu Kosova

Predsjednik kosovskog fudbalskog saveza Fadilj Vokri plaši se da bi FIFA i UEFA mogle da preispitaju odluku o članstvu te organizacije zbog nedostatka infrastrukture.

Vokri je dodao da bi odlaganje izgradnje stadiona na Kosovu moglo da doprinese da li je odluka o prijemu u dvije fudbalske kuće bio dobar potez, nakon što su čelnici UEFA odbili plan vlasti u Prištini o renoviranju stadiona vrijednom 3,8 miliona eura.

"Ovo nije pritisak na vlasti, već čista realnost. Ukoliko se ovakva situacija nastavi, ne vidim drugačiji ishod", rekao je Vokri za prištinski portal Kalzo.

Kosovski fudbaleri kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji igraju u Albaniji, jer u Prištini nemaju potrebne infrastrukturne uslove.

Kosovo je u maju primljeno u UEFA, a potom i u FIFA, na šta je Fudbalski savez Srbije uložio žalbu Sportskom sudu za arbitražu (CAS) u Lozani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније