Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 05. 2013. 17:23 >> 17:23

RASTANAK

VIDEO: Abidal odlazi iz Barse

Barselona je riješila da ne ponudi novi ugovor Eriku Abidalu. Francuz se se na emotivnoj konferenciji za novinare, kojoj su prisustvovali i njegovi saigrači, oprostio od kluba za koji je igrao od 2007. godine, kada je stigao iz Liona.

"Htio sam da ostanem, ali je klub vidio tu situaciju drugačije i na meni je da to poštujem. Odlazim, ali ću se vratiti. Težak je ovo dan za mene. Šest godina sam igrao za Barsu, sa sjajnim saigračima. Imam ponude, videću gdje ću, ostalo mi je najprije da odigram svoje posljednje minute na Nou Kampu. Kada budem prepričavao kojih pet momenata iz svoje karijere u Barseloni ću se sjećati, to će svakako biti moj debi, dan kada mi je saopšteno da imam tumor, povratak na Nou Kamp, podizanje trofeja Lige šampiona i... ovaj dan", rekao je 33-godišnji Francuz.

Njegov odlazak za konferencije za štampu svi prisutni igrači Barselone ispratili su aplauzom, a klub je objavio video prilog na Jutjubu, sa naslovom "Hvala ti, Abidale":

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније