Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

20. 08. 2016. 15:42 >> 16:16

UPISAO SE I NOLITO

Aguero nastavio s golovima, drugi trijumf Sitija

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Stouk u gostima, rezultatom 4:1, u drugom kolu nove sezone Premijer lige.

Gvardiola je napravio nekoliko promjena u odnosu na prvo kolo, i očigledno je pronašao pravi sastav za današnji meč na stadionu "Britanija".

"Građani" su od starta bili bolja ekipa na terenu. Gvardiolini izabranici stigli su do vođstva u 27. minutu. Nakon kornera Otamendi je povučen za dres u [esnaestercu rivala, sudija je pokazao na bijelu tačku, a Serhio Aguero bio precizan sa penala za 1:0.

Argentinski napadač duplirao je prednost svog tima u 35. minutu. Ovog puta mrežu je zatresao glavom, nakon centaršuta Kevina De Brujnea iz slobodnog udarca.

Sa rezultatom 2:0 otišlo se na pauzu, da bi fudbaleri Stouka zaigrali odlučnije na startu nastavka. Ofanzivnija igra brzo se isplatila, pošto su domaći već u 49. minutu smanjili na 2:1.

Jedini gol za ekipu Marka Hjuza postigao je bivši fudbaler Barselone i Rome, Bojan Krkić, i to sa bijele tačke.

Stouk je do kraja susreta nastavio da pritiska i pokušavao da dođe do izjednačenja, ali je Siti uspješno odolijevao.

Siti je do kraja meča, zahvaljujući ljetošnjem pojačanju Nolitu, uspio da dođe do ubjedljive pobjede.

Španski napadač je svoj prvi gol u engleskom prvenstvu postigao u 86. minutu, nakon sjajne akcije mladog Nigerijca Kelečija Iheanačua, koji je odigrao dupli pas sa Davidom Silvom, a potom nesebično dodaao loptu Nolitu, kojem nije bilo teško da matira Givena

Konačan rezultat Nolito je postavio svojim drugim pogotkom u petom minutu sudijske naknade.

Siti nakon dva kola ima šest bodova, dok je Stouk ostao na jednom kojeg je osvojio u prvom kolu protiv Midlsbroa.

Narednu utakmicu "građani" će poslije prvenstvene pauze odigrati sa gradskim rivalom Mančester junajtedom, dok će Stouk gostovati ekipi Evertona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније