Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 05. 2013. 19:10 >> 20:03

ROĐENDANSKI POKLON

Benitez novi trener Napolija

Rafael Benitez mijenja hladni i kišoviti London, sunčanim Napuljem - španski stručnjak je novi trener Napolija.

Tako da više nema potrebe za spekulacijama, jer je prvi čovjek Napolitanaca Aurelio de Laurentis potvrdio dolazak sada već bivšeg menadžera Čelsija.

„Častio sam sebe za rođendan, doveo sam Beniteza! - u svom stilu je izjavio De Laurentis.

Predsjednik Napolitanaca je rekao da će ugovor biti potpisan na dvije godine.

„Za nekoliko dana će i zvanično biti predstavljen kao novi trener Napolija, čim završi obaveze prema njegovom sadašnjem klubu Čelsiju. Dobio je ugovor na dvije godine, na više. Moramo najprije jedan drugog da upoznamo, za poslije ćemo vidjeti“, rekao je De Laurentis.

Benitezu će ovo biti drugi dolazak u Italiju. Prije tri godine kratko je sjedio na klupi Intera. U Napoliju će naslijediti Valtera Macarija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније