Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ M.V./Liverpool Echo ]

15. 01. 2022. 19:56   >>  20:19

PREMIJER LIGA

Navijač upao na teren i krenuo prema Benitezu

Britanska policija zaustavila je jednog navijača na današnjem meču Premijer lige Norič - Everton nakon što je upao na teren i krenuo u pravcu šefa stručnog štaba gostujućeg tima Rafaela Beniteza. Kako prenosi "Liverpool Echo", incident se dogodio nakon drugog gola domaćeg Noriča. 

Ljutiti navijač je izgleda krenuo ka šefu Evertona Rafi Benitezu nakon što je prešao zaštitnu ogradu i istrčao na teren "Kerou Roud"

Navijač je, kako se vjeruje, ušao na teren sa gostujuće strane i izgledao je da ide ka klupi liverpulskog tima, gestikulirajući u hodu.

Ali navijač nije stigao do Beniteza jer su ga redari Noriča sustigli i odveli sa terena.

Everton je u očajnoj formi, imaju samo jedan trijumf još od oktobra, a navijači smatraju da je Benitez glavni krivac. 

Španski trener inače nije popularan među navijačima Evertona, imajući u vidu da je bio dugogodišnji trener ljutog gradskog rivala Liverpula. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније