Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92; Objava: I.P. ]

02. 07. 2016. 14:41 >> 14:22

NANI O SAIGRAČU

Sančeš odbio Junajted zbog Bajerna

Fudbaler Portugala, Nani, rekao je da je njegov saigrač iz nacionalnog tima Renato Sančeš odbio ponudu Mančester Junajteda da bi pojačao minhenski Bajern.

Sančeš je ovog ljeta iz Benfike stigao u Bajern sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor, a na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu pokazao je zašto ga smatraju jednim od najvećih talenata u Evropi.

"Renato bi bio veliko pojačanje za Mančester Junajted. Nema nikakve dileme. Ipak, on je napravio svoj izbor i prešao u Bajern. Nadam se da je to prava odluka i da će uspjeti u karijeri, ali mislim da je Junajted svjestan kakvog su igrača propustili. Sančes je veoma samouvjeren igrač, iako je još uvijek veoma mlad. Ne plaši se velikih igara i lijepo je vidjeti da još jedan mladi igrač želi da postane zvijezda i ostvari svoje snove", rekao je nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda, a prenosi Skaj Sport. 

Sančeš (19), do sada je odigrao devet utakmica za nacionalni tim, a postigao je gol u četvrfinalnoj utakmici Evropskog prvenstva protiv Poljske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније