Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 05. 2016. 23:08 >> 23:22
1

BEZ ŠPANSKOG OBRAČUNA

LE: Liverpul i Sevilja u finalu

Fudbaleri Liverpula i Sevilje igraće u finalu Lige Evrope 18. maja u Bazelu - Tim iz Andaluzije je savladao Šahtjor kod kuće sa 3:1 (prvi meč 2:2), dok su "redsi" na "Enfildu" nadigrali Viljareal sa 3:0 i nadoknadili poraz sa "Madrigala" (1:0).

Liverpul je već u sedmom minutu autogolom Bruna anulirao minus iz prvog meča.

Staridž u 63. minutu, te Adam Lalana devet minuta prije kraja dokrajčili su "žutu podmornicu" i odveli "redse" u finale Lige Evrope, prvog od 2001.

Gosti su od 71. minuta igrali sa igračem manje, pošto je Ruiz dobio drugi žuti.

Heroj Sevilje bio je dvostruki strijelac Kevin Gameiro, a pored njega upisao se i Marijano, dok je jedini gol za ekipu iz Donjecka postigao Eduardo da Silva.

Sevilji će ovo biti treće uzastopno finale i juriće peti trofej, dok je Liverpul tri puta osvajao pehar.


Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније