Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 04. 2013. 22:55 >> 22:56

IMA POVJERENJE

Nema otkaza za Rednapa

Menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap neće napustati klupu tog tima, uprkos ispadanju iz Premijer lige.

Vlasnik KPR-a Toni Fernandes, očigledno, Rednapa ne smatra krivcem za loše rezultate i selidbu u niži rang takmičenja. On je danas, nakon sastanka sa Rednapom, saopštio da će 66-godišnji stručnjak i dalje biti na klupi "policajaca".

“Imao sam pozitivan sastanak sa Harijem. Milsim da nijednog momenta nije razmišljao o odlasku i voljan je da nastavi rad na projektu koji je započeo tokom sezone“, rekao je Fernandes.

Rednap je preuzeo KPR u novembru kada je potpisao ugovor na dvije i po godine. Klub je tada bio na dnu tabele, a u drugom delu sezone nije uspio da izbjegne ispadanje, iako je u januarskom prelaznom roku doveo nekoliko skupih pojačanja.

„Hari je čovjek fudbala i zna šta želi od igrača. Razgovarali smo i o tome kakva pojačanja želi za sljedeću sezonu“, dodao je Fernandes.

On je dodao da Rednap neće biti primoran da proda nijednog igrača kojeg želi da zadrži.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније