Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 09. 2015. 20:04 >> 19:53

PETARDA "VUČICE"

Roma se poigravala sa Karpijem

Roma je bez poteškoća izašla na kraj sa Karpijem u šestom kolu italijanskog prvenstva. "Vučica" je večeras na svom "Olimpiku" savladala novog prvoligaša sa ubjedljivih 5:1.

Pitanje pobjede Rome nije dolazila u pitanje. Gosti su izdržali do 24. minuta, kada je Manolas pogodio za prednost domaćih od 1:0.

Nakon samo četiri minuta mreža gostiju se ponovo zatresla. Strijelac je bio Miralem Pjanić, koji je pogidio sjajnim udarcem iz slobodnjaka. Već u 31. minutu bilo je 3.0 za Romu, a ovog puta u strjelce se upisao Žervinjo.

Do kraja poluvremena Karpi je uspio da smanji na 3:1, golom iskusnog napdača i bivšeg igrača Rome, Marka Borijela u 34. minut.

U drugom dijelu igre, Roma je povećala prednost. Legenda kluba Frančesko Toti, koji je ušao s klupe umjesto Edina Džeka, zasužan je četvrti gol za domaći tim. Toti je pobjegao odbrani gostiju i snažno šutirao, njegv udarac zausatvio je golam karpija, al Salahi se našao na pravom mjestu i sproveo loptu u mrežu.

Konačan rezultat postavljen je u 68. minutu, kada je prvi gol u dresu Rome postigao Lukas Digne.

Imao je Karpi priliku da iz penala ublaži poraz, ali je iskusni čuvar mreže De sanktis obranio udarac Matosa sa bijele tačke.

Roma nakon šest kola ima tri pobjede i 11 bodova, dok je Karpiju ovo četvrti poraz i ima samo dva boda.

Večeras se igra derbi 6. kola Serije A. Napoli će od 20 sati i 45 minuta ugostiti branioca titule Juventusa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније