Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izdvajamo

[ Radio 98 ]

24. 10. 2022. 18:16 >> 18:29

SJUTRA U 10 SATI

"Kiša" Lucije Jakelić premijerno na Radiju 98

Radio 98 predstaviće sjutra premijerno pjesmu "Kiša", mlade hrvatske zvijezde Lucije Jakelić, poznatije kao Lu Jakelić.

Premijeru i razgovor s Lu možete slušati na Radiju 98 od 10 sati.

Inače, Lu je hrvatska kantautorka i radijska voditeljka, a iako diplomirana komunikološkinja, od malih je nogu posvećena muzici koja je njena velika ljubav i strast.

Svi iz njene porodice su muzikalni, imaju sluha i povezani su s muzikom.

Njen djed je u svoje vrijeme u Njemačkoj bio prototip Franka Sinatre, a mnogi kada je čuju kako pjeva kažu da ima upravo njegov glas.

Od 2017. nastupa u popularnoj emisiji HRT-a "A Strana", a u martu 2020. Lu se pojavila kao jedna od takmičarki popularnog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV, gdje osvaja 4. mjesto u finalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се