Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

10. 03. 2017. 21:50 >> 21:27

NA TURNEJI U CG

"La Grange" na Radiju 98

Gosti Radija 98 ovog popodneva bili su članovi benda "La Grange". Ovaj trio dolazi iz Širokog Brijega, a iza sebe ima preko 300 nastupa, festivalskih i klupskih, širom Balkana.

Bend "La Grange" od 2011. godine uspješno dočarava atmosferu sa lajv nastupa ZZ Top benda, kroz nastup i način izvođenja njihovih pjesama, a podjednako sjajno sviraju odabrane strane i ex-Yu numere.

Bubnjar i glavni vokal, Franjo Susak, kaže da je Band “La Grange” nastao 2011. godine, s ciljem da na sceni promovise nešto novo, nešto što se na našim prostorima rijetko može čuti i vidjeti, odlučivši se za ZZ Top zbog toga što u današnje vrijeme ima mnogo 'cover' bandova koji izvode mnoge hitove poznatih svjetski bandova, ali ne i ZZ Topa.

"Stoga smo odlučili da budemo nešto novo što će ljudima biti zanimljivo na našim prostorima i šire", kazao je Susak.

Sinoć su svirali u Nikšiću večeras su u Podgorici, a za sjutra veče imaju zakazan nastup u Kotoru.

Sveto Savić, Radio 98

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније