Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Glossy.rs ]

08. 03. 2024. 13:20 >> 13:21

POZNATI GLUMAC

Goran Bogdan čestitao 8. mart na duhovit način: "Srećan nam..."

Poznati hrvatski glumac Goran Bogdan čestitao je na Instagramu ženama Osmi mart - i to na genijalan način.

Goran Bogdan je jedan od najpopularnijih glumaca u regionu, a o tome svjedoče i brojne uloge koje je sjajno odigrao – „Senke nad Balkanom“, „Močvara“, „Vreme zla“, „Otac“…

Glumac je aktivan na Instagramu i svaka njegova objava privuče veliku pažnju, posebno pripadnica ljepšeg pola. A najnovija slika je posebno oduševila žene, a ujedno ih i slatko nasmijala.

Goran Bogdan je jutros čestitao Osmi mart ženama na vrlo originalan način. On je pozirao nasmijan u bademantilu, a imao je i crveni ruž.

„Sretan nam 8. Mart. Trebat će nam…“, napisao je u opisu.

Ova hit fotografija je odmah naišla na oduševljenje svih žena koje ga prate, a komentari se samo nižu.

„Tako to rade pravi muškarci“, „Najduhovitija čestitka koju sam vidjela, hvala“, „Bravo“, samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod fotke.

„Lutko moja.. svi me za tebe pitaju“, glasio je jedan komentar.

Oduševljenje nije krila ni Goranova koleginica Ana Franić koja je napisala „Najlepša si“.

Podsjetimo, Goran Bogdan uživa u vezi sa sprskom glumicom Jovanom Stojiljković od 2017. Glumački par se upoznao na snimanju serije „Senke nad Balkanom“, a zatim su zajedno glumili u seriji „Područje bez signala“.

Oni žive malo u Zagrebu, malo u Beogradu, malo u gradovima gdje su angažovani na seriji ili filmu. Gdje god da su u datom trenutku smješteni, emotivni partneri uživaju u zajedničkom životu i svom malom svijetu iza četiri zida i u njega ne primaju nikog.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније