Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

31. 03. 2022. 08:50 >> 08:52

KOMIČAR

Kris Rok se oglasio prvi put nakon šamara u noći Oskara

Američki komičar Kris Rok oglasio se sinoć prvi put nakon incidenta u nedjelju na dodjeli Oskara kada ga je ošamario kolega Vil Smit tokom prenosa ceremonije uživo.

Rok je imao nastup u Bostonu, a kratko je prokomentarisao incident rekavši da ga "još obrađuje".

"Kako je prošao vikend?" upitao je u šali publiku na stand-up nastupu u Bostonu, prije nego što je rekao da ne planira detaljnije da govori o incidentu.

"Još obrađujem ono što se dogodilo, pa ću u nekom trenutku pričati o tome. Biće ozbiljno. Biće smiješno, ali sada ću ispričati neke viceve”, rekao je Rok publici.

Podsjećamo, Vil Smit je ošamario Krisa Roka nakon što se komičar našalio na račun frizure njegove supruge Džade Pinket Smit.

U međuvremenu, Akademija je saopštila da je pokrenula "disciplinski postupak" protiv Smita.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније