Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

20. 06. 2020. 23:53 >> 23:43

NOVI IZUM

Napravljeni solarni paneli za zagrijavanja bazena

Ljudi koji imaju bazene dobili su i nov način da ih zagriju. Riječ je o plutajućim solarnim panelima u obliku cvijeta koji zagrijavaju bazen uz opomoć sunčeve svjetlosti.

"My Modern Met" piše da ovaj izum nalikuju na male jastuke, te da su jedna vrsta dekoracije uzimajući u obzir da su u obliku cvijeta.

Ovakvi solarni paneli dolaze u pakovanju od 12 proizvoda u različitim bojama. Dolaze u tri kombinacije boja i to crnoj, plavoj i setu s duginim bojama.

Solarni paneli su lagani, otporni na udarce i izrađeni od plastike koja se može reciklirati. Samo je potrebno da ih stavite u bazen i pojavom sunca oni će ga zagrijavati.

"Od ovakvog načina zagrijavanja temperatura vode u bazenu bude poprilično ugodna. Ovi mali solarni paneli su veoma praktični mogu se lako prebacivati u bazenu na ona mjesta koja su obasjana suncem, a velika je razlika u temperaturi vode na onim mjestima gdje se oni nalaze", kazao je jedan od korisnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније