Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ B92, objavila B.B. ]

31. 05. 2020. 23:45 >> 23:44
1

NOVI MODELI U "FIATU"

Automobili koji štite od virusa

Pandemija koronavirusa natjerala je proizvođače automobila da razmišljaju više o higijeni i čuvanju zdravlja, pa je italijanski proizvođač "Fiat" izbacio nove modele, koju u sebi imaju poseban sistem za prečišćavanje vazduha.

Fiat je odlučio da u svoje modele ubaci sistem filtriranja vazduha, sistem koji su nazvali D-Fence i on je ubačen u modele Panda i 500, naravno o hibridnim verzijama se radi.

Fiat Panda sa D-Fence sistemom bi koštala 9.820 eura, dok Fiat 500 košta 10.820 eura u toj verziji.

Svijet se polako, ali sigurno, vraća u normalu, ipak, ljudi sve više i više obraćaju pažnju na higijenu i čuvanje zdravlja, pa proizvođač očekuje interesovanje za nove modele.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније