Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: I. P. ]

25. 12. 2019. 08:27   >>  08:26

KOLORADO

Opljačkao banku, dijelio novac i čestitao Božić

Muškarac s bijelom bradom pritvoren je uz garanciju od 10.000 dolara zbog pljačke banke u Koloradu i bacanja ukradenog novca u vazduh uz povike "Srećan Božić" prolaznicima, saopštila je policija i lokalni mediji.

 

Dejvid Vejn Oliver uhapšen je u obližnjem kafiću Starbucks nakon što je opljačkao Akademi banku u Kolorado Springsu u ponedjeljak popodne, saopštila je policija.

Dodala je da je osumnjičeni "prijetio upotrebom oružja" i napustio banku s neutvrđenom količinom novca.

Lokalna KKTV prenijela je riječi očevica, koji je rekao da je Oliver izašao iz banke i bacao novac naokolo: "Počeo je bacati novac iz torbe prije nego što je povikao: 'Srećan Božić'".

Očevidac je dodao kako su prolaznici uzeli dio novca i vratili ga banci, dok je Oliver ušetao u Starbucks, sjeo i čekao policiju da ga uhapsi, prenio je KKTV.

List The Denver Post prenio je izjavu policije kako je iz banke nestalo hiljade dolara, dodajući kako nema indicija da je Oliver u pljački upotrijebio oružje.

Policijske fotografije pokazuju Olivera sa sijedo-bijelom kosom i potpuno bijelom bradom.

Trenutno se nalazi u okružnom zatvoru El Paso gdje čeka prvo pojavljivanje na sudu koje je zakazano za četvrtak.

Još nije poznato ima li advokata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније