Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: B.V.

19. 09. 2017. 14:05   >>  13:41 3

ŽURKA

Slovenci uz Bešlića proslavili zlato

Halid Bešlić uveličao je sinoćnju proslavu košarkaša Slovenije nakon senzacionalno osvojenog zlata na Eurobasketu u Turskoj.

 

Proslavljeni pjevač imao je samo riječi hvale za slovenačke košarkaše, ali i gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića na čiji poziv je uveličao proslavu.

"Nakon utakmica u Turskoj u sobama slovenačkih reprezentativaca često su se čuli moji hitovi, tako da su im iz Košarkaškog saveza Slovenije obećali da ću pjevati na proslavi ako osvoje zlatnu medalju. Oni su ispunili obećanje, tako da je nakon finala ubrzo došao poziv mog prijatelja Zorana Jankovića. Naravno, rado sam prihvatio poziv", kazao je Bešlić prenosi avaz.ba.

On je dodao kako je na proslavi upoznao sve reprezentativce, koji su se fotografisali sa njim za uspomenu.

"Poseban dojam na mene je ostavio fenomenalni Goran Dragić. Stvarno je veliki sportista i čovjek i vidi se da vuče korijene iz naše Bosne. Njegov je otac moj zemljak", kazao je rekao je  Bešlić dodajući da je za Dragića specijalno otpjevao pjesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim". .

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније