Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

06. 05. 2019. 22:56 >> 23:06
1

PREDSTAVLJEN U ŠVAJCARSKOJ

Oppo Reno prvi 5G telefon u Evropi

Oppo Reno 5G, zvanično predstavljen u Švajcarskoj, biće prvi 5G telefon na evropskom tržištu.

Samsung je svoj Galaxy S10 5G lansirao prije nekoliko sedmica u Koreji, ali kako stvari stoje, on neće biti i prvi evropski 5G telefon, a ni OnePlus-ov, koji je potpisao ugovor sa britanskim operaterom EE.

Biće to kineski Oppo Reno 5G, telefon sa zadnjom telefoto kamerom sa deset puta zumom, prenose Nezavisne novine.

Švajcarski operater Swisscom će u svojoj ponudi imati Oppo Reno 5G sa 256 GB memorije i to po cijeni od oko 880 EUR.

Oppo Reno 5G je vrlo atraktivan telefon. Na leđima "nosi" trostruku kameru sa 48 megapiksela (MP) glavnom, osam MP ultra širokom i 13 MP periskopskom telefoto kamerom, za optički zum do deset puta.

Swisscom nudi 5G vezu u 3,5 GHz frekvencionom spektru sa brzinama do dva giga bita po sekundi (Gbps), a korisnici će mjesečno za te brzine plaćati devet EUR, pored standardnih 4G 100 megabita po sekundi (Mbps) brzina.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније