Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

[ Blic Žena ]

20. 09. 2014. 23:09 >> 23:07

SARINE ĆERKE

One su prave trendseterke kao njihova mama

Ćerkice Sare Džesike Parker i Metjua Broderika prava su atrakcija na ulicama Njujorka. Male Marion i Tabita imaju tek pet godina, a njihovi modni poduhvati već se pomno prate, pa će njih dvije sigrno biti prave trendseterke kada porastu. Ovo puta su nas oduševile slatkim kombinacijama za kišni dan.

 

Bliznakinje, koje su Sara i Metju dobili putem surogat majke u junu 2009. godine, već nekoliko godina pune stranice časopisa svjim slatkim odjevnim kombinacijama. Parkerova se svakodnevno trudi da njene djevojčice izgledaju kao da su izašle sa stranica modnog magazina, a to se podrazumijeva čak i kada napolju pada kiša.

Djevojčice imaju iste čizme, haljinice, jakne i rančeve, a jedino im se razlikuju kišobrani. Mamine nasljednice su već krenule u predškolsko, a njujorški fotografi svakodnevno budno čekaju da uslikaju mamu kako odvodi sređene ćerkice u školu, ali ovog puta je mama izostala. Ipak, sjutradan je tu bila i Sara.

 

Po običaju nasmijana i sređena, Sara je odvela ćerkice sutradan u predškolsko, i po običaju su ih tu čekali fotografi, Usput je Parkerova zastala i da popriča sa svojim fanovima i sa drugim mamama u školici. A male trendseterke po običaju nisu iznevjerile i bile su sređene od glave do pete, i ovog puta u skladu sa vremenskim prilikama - u lepršavim haljinicama i sandalama. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније