Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Sponzorisani tekstovi

PR tekst

21. 12. 2023. 14:40 >> 18:32
Čitaj mi:

PROMO TEKST

U 7. sezoni Coca-Cola podrška mladima inicijative znanjima osnaženo oko 950 mladih

Kroz jedan od najvećih programa neformalne edukacije u našoj zemlji, Coca-Cola podrška mladima, u 2023. godini novim znanjima i vještinama osnaženo je oko 950 mladih iz cijele Crne Gore. Ovo je sedma godina u kojoj kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora realizuje ovaj program, namijenjen nezaposlenim mladim, sa ciljem da uspješno startuju karijeru ili pokrenu sopstveni biznis.

U godini za nama realizovano je 11 predavanja, uživo i online, a mladi su nova znanja sticali od 12 predavača - univerzitetskih profesora, edukatora i uspješnih preduzetnika. Uz već prepoznata predavanja na temu "mekih" vještina, Coca-Cola podrška mladima sadržaj i ove godine je prilagođen temama aktuelnim za tržište rada, kao što su digitalne vještine, vještačka inteligencija, gejming industrija, cirkularna ekonomija.

"Vrlo je izazovno iz godine u godinu odgovoriti na potrebe mladih ljudi u izuzetno promjenljivom eksternom okruženju, ali smo i u 2023. pronašli pravu formulu i kroz naš krovni program namijenjen mladima osnažili oko 950 polaznika. Zajedno sa našim partnerima, mladima smo ponudili jedinstvenu priliku da formalno obrazovanje nadograde znanjem iz aktuelnih tema, ali i praktičnim vještinama", kazala je Mileva Kuvelja, menadžerka za eksterne komunikacije u kompaniji Coca-Cola HBC Crna Gora.

Ona je istakla saradnju sa međunarodnim društveno odgovornim programom Evropska omladinska kartica (EYCA), koji u Crnoj Gori realizuje NVO "Centar za omladinsku edukaciju", uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih.

"U okviru ovog partnerstva organizovali smo radionice za studente na Univerzitetu Crne Gore, Univerzitetu Donja Gorica i Univerzitetu Mediteran, ali i za srednjoškolce - u opštinama Bijelo Polje, Bar, Kotor i Nikšić", podsjetila je Kuvelja.

Coca-Cola podrška mladima program za sedam godina postojanja osnažio je oko 4.000 mladih u Crnoj Gori. Program će biti nastavljen i u narednoj godini. Informacije o novoj sezoni možete pratiti na stranicama coca-colapodrskamladima.me i Instagram stranici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније