Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

27. 07. 2021. 12:40 >> 12:52

26. AVGUST

Meduza, Satori i Bajaga na otvaranju Sea Dance festivala

Ovogodišnji Sea Dance festival pripremio je i poseban dan iznenađenja. Sedmo izdanje festivala će ove godine trajati četiri dana, a prvog dana 26. avgusta se pridružuju planetarni hitmejkeri Meduza – jedni od favorita za Gremi nagrade sa preko milijardu slušanja na video i striming platformama, multitalentovani umjetnik iz Amsterdama, srpsko-holandskog porijekla – Satori, koji će izvesti svoj originalni live nastup i legendarni rock sastav Bajaga i instruktori – jedan od najuticajnijih bendova sa prostora nekadašnje Jugoslavije.

Osim novog talasa izvođača koji dopunjuju ranije najavljen kvalitetan lineup vodećih međunarodnih i regionalnih muzičkih zvijezda elektronske i trap/hip hop scene, Sea Dance festival – dobitnik nagrade za Najbolji evropski festival, najavljuje i prodaju jednodnevnih ulaznica koja počinje u petak 30. jula.

Drugog dana festivala, u petak 27. avgusta na glavnoj festivalskoj bini će nastupiti Maceo Plex, Senidah, Vojko V, Tijana T i lokalci Raven TK u b2b setu sa Proximusom, dok su za treći dan, subotu 28. avgust najavljeni Tale Of Us i domaćini P.S. i O.G. feat distorsion.

Posljednjeg festivalskog dana, u nedelju 29. avgusta posjetioci će imati priliku da uživaju uz Borisa Brejchu, Ann Clue, z++, Who See i 84Bit.

"Jedan od ključnih uslova za održavanje festivala je pridržavanje bezbjednosnih protokola za organizaciju masovnih događaja, koje je EXIT festival primijenio u Novom Sadu, ali prilagođenih uslovima u Crnoj Gori. Na festival će moći da uđu svi koji su dobili makar jednu dozu vakcine, svi koji imaju dokumentaciju da su preležali koronu (dokument ne stariji od 180 dana) ili svi koji posjeduju negativan rezultat PCR testa, ne stariji od 72 sata. S obzirom na mjere uvedene u Crnoj Gori moguće je da će se uslovi za ulazak dodatno proširiti od 2. avgusta", napominju organizatori.

Jednodnevne ulaznice u prodaju od 30. jula

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontingent festivalskih ulaznica za Sea Dance Festival 2021. po promo cijeni od 29,99 eura i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cijenu, saopštili su organizatori.

"Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica, po promo cijeni od 12,99 eura za četvrtak, petak i subotu, odnosno 14,99 eura za nedjelju, uz 50 odsto popusta, biće pušten u prodaju u petak 30. jula tačno u podne i to samo online na sajtu Gigstixa. U pitanju je veoma limitiran broj ulaznica koji obično bude rasprodat za par sati, nakon čega se cijena podiže", kazali su organiozatori.

Sve ulaznice se mogu kupiti posredstvom Gigstix prodajne mreže. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji, pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prevoz. Sve ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ovogodišnji festival.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније