Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta, objavila B.B. ]

27. 08. 2019. 23:47 >> 23:46

DODJELA MTV PRIZNANJA

Tejlor Svift osvojila glavnu nagradu

Misi Eliot, reperka, pjevačica, tekstopisac, producentkinja i plesačica, čiji muzički video snimci su pomakli muzički svijet posljednje dvije decenije, dobila je priznanje za svoju kreativnost na MTV Muzičkim i video nagradama za 2019, a Tejlor Svift osvojila je glavnu nagradu svojom gej prajd pjesmom "You Need to Calm Down".

Misi Eliot je dobila "Majkl Džekson video vangard nagradu" na sinoćnjoj ceremoniji u centru Prudenšal u Njuarku, u američkoj državi Nju Džersi.

"Radila sam vrijedno dvije decenije i nikad nijesam mislila da ću stajati ovde i primati ovu nagradu", rekla je Eliot.

Četrdesetosmogodišnja pjevačica je takođe posvetila svoju nagradu plesačkoj zajednici i rekla da su njene muzičke video inspiracije Dženet Džekson, Madona, Piter Gebrijel i Basta Rajms.

Ona je takođe odala počast pokojnoj R&B ikoni Aliji, sa kojom je bila bliska i sarađivala. Osamnaesta godišnjica Alajine smrti bila je juče.

Tejlor Svift je osvojila nagradu video godine pjesmom "You Need to Calm Down". Ona je tom numerom otvorila veče dodjele nagrada, a kasnije je otpjevala i baladu "Lover", naslovnu numeru sa svog novog albuma objavljenog u petak.

Svift i više izvođača sa videa pojavili su se na bini da prime nagradu. U videu u kome Svift proziva homofobe i one koji je mrze, pojavljuje se više poznatih likova uključujući Elen DeDženeris, Lavern Koks, Ru Pol i postava "Kvir Aja" (Queer Eye).

Svift je sinoć osvojila tri nagrade, čime je sa Arijanom Grande i Bili Ajliš imala najviše pobjeda večeri.

Arijana Grande je imenovana za umjetnicu godine, a Bili Ajliš koja je nagrađena kao najbolja nova umjetnica nije prisustvovala sinoćnjoj ceremoniji.

Grupa BTS takođe nije prisustvovala, ali su osvojili dvije nagrade - za najbolju grupu i najbolji K-pop.

Među drugim pobjednicima su Kardi B koja je dobila nagradu za najbolju hip hop numeru za video "Money", numera Džonas Bradersa "Sucker" osvojila je nagradu za najbolju pop pesmu.

"Senorita" koju su izveli Šon Mendes i Kamila Kabelo za vrijeme programa, osvojila je nagradu za najbolju kolaboraciju i kameru, a "Call You Mine", Čejnsmoukersa i Bibi Redže nagradu za najbolji ples.

"Old Town road", pjesma koja je najduže bila broj jedan na listi Bilboradovih najboljih 100 pjesama, osvojila je nagradu za pjesmu godine i za najbolju režiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније