Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

11. 04. 2013. 13:42 >> 13:43

SAN ILI JAVA

"Lista za ljubav" u DODEST-u

Predstava „Lista za ljubav“, Teatra mladih, biće izvedena u sali DODEST, podgoričkog KIC-a „Budo Tomović“ večeras u 20 sati.

U komediji, čiji tekst potpisuje Norm Foster, a prevod Ana Savijak, igraju Dragana Dabović, Goran Slavić i Branko Ilić.

"Riječ je o komediji neočekivanog zapleta i inteligentnog humora.

„Lista za ljubav“ otkriva šta se dogodi kada dva muškarca - Bil (Goran Slavić) i Leon (Branko Ilić) -upadnu u zamku zvanu Justin (Dragana Daca Dabović). Je li „idealna partnerka“ java ili san,  navodi se u najavi  predstave.

Na „Listi za ljubav“ radili su i Ivanka - Vana Prelević, koja je osmislila scenografiju, dizajn plakata uradio je Vojo Kilibarda, a dizajn svjetla i tona Nikola Krstić, uz asistenciju Pera Dubaneka i Miloša Zečevića. Organizator je Miroslav Bisenić, dok produkciju potpisuju Branko Ilić, Milina Kovačević i Vitka Vujnović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније