Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ R.B. ]

28. 03. 2024. 12:13 >> 12:13
Čitaj mi:

U NARODNOM POZORIŠTU

Predstava "Dekameron" dva dana u Nišu

Predstava "Dekameron", u dramatizaciji Stevana Koprivice i režiji Dejana Projkovskog, biće izvedena 29. i 30. marta sa početkom u 20 sati u Narodnom pozorištu u Nišu.

U predstavi igraju: Omar Bajramspahić,  Stefan Vuković, Pavle Popović, Vanja Jovićević, Una Lučić, Evgenija Stanković, Maja Vukojević-Cvetković, Dušan Kovačević, Dragana Jovanović, Lara Dragović, Miloš Pejović, Dragiša Veljković i Sanja Krstović.

Scenografiju je uradio  Valentin Svetozarev, muziku Goran Trajkoski, kostime Marija Pupucevska a scenski pokret i koreografiju Tamara Vujošević - Mandić, asistent reditelja je Branka Knežević, muzički urednik i korepetitor Renata Perazić a dramaturg-saradnik Sašo Dimoski.

Komad je koprodukcijski projekat Gradskog pozorišta Podgorica, festivala Barski ljetopis i Narodnog pozorišta Niš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније