Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ R.B. ]

18. 03. 2024. 09:37 >> 09:36

20. MARTA

Muzičke priče "Mali princ" u KIC-u

Francuski institut i Kulturno - informativni centar "Budo Tomović" organizuju izvođenje muzičke priče "Mali princ" 20. marta, u velikoj sali KIC-a "Budo Tomović", u 19 sati.

Autor ovog djela je francuski kompozitor, pijanista i dirigent Tjeri Ulije, koji će uz violinistkinju Klaru Serna, KIC-ov kamerni orkestar "Creation" za specijalne projekte i naratore Sogdian i Joana Uresa, predstaviti muzičku interpretaciju klasika francuske književnosti, Antoana Sent-Egziperija.

Publika će kroz ovo muzičko djelo pratiti priču o avanturama malog princa koji putuje kroz svemir i susrijeće različite likove koji mu pomažu da razumije suštinu života, nauči važne lekcije o prijateljstvu, ljubavi i odgovornosti. Ovom muzičkom pričom obilježićemo Međunarodni dan Frankofonije i 80 godina od smrti ovog planetarno poznatog pisca.

Tokom izvođenja muzičke priče “Mali princ” biće prikazan prevod teksta na crnogorski i engleski jezik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније