Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Б.Б. [ N1 ]

22. 04. 2023. 16:46 >> 16:46
1

POZNATI VIOLINISTA NA TURNEJI

Nepregledna kolona Japanaca čekala da im Nemanja Radulović potpiše CD

Violinista Nemanja Radulović vratio se u Japan poslije tri godine da promoviše svoj novi album "Roots" (Korijeni), a šta publika u toj zemlji misli o njemu pokazuje nepregledna kolona ljudi koja čeka samo jedno - da im potpiše CD.

Ubrzani snimak koji je Radulović objavio na Tviteru prikazuje beskrajan red publike, koji se proteže uz i niz stepenice jednog objekta, vijuga kroz razne hodnike i prolazi kroz više vrata da bi se na kraju završio pred stolom za kojim sedi poznati muzičar.

Radulović je publici potpisivao svoj novi album "Roots" (Koreni).

Radulović će nastupiti i u Beogradu, 3. jula na Stadionu Tašmajdan, gdje će održati koncert zajedno sa svojim kamernim ansamblom "Double Sens".

Ovoga ljeta, po treći put, jedan od najpoznatijih violinista današnjice nastupiće i na festivalu "Grad teatar Budva" i to 14. jula na sceni između crkava, u okviru muzičkog programa ovog festivala. Radulović će sa ansamblom "Double Sens" izvesti program baziran na njegovom albumu "Roots".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније