Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.Mi.

02. 07. 2020. 14:13   >>  14:13

PO PREPORUCI NKT-a

Odgođen festival “Odakle zovem”

Festival “Odakle zovem”, koji je trebao da se održi večeras na platou ispred knjižare Karver, odgođen je zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

“Upravo smo dobili preporuku Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti da se festival “Odakle zovem”, Podgorica 2020. odloži zbog trenutno nepovoljnih epidemioloških okolnosti”, saopštili su organizatori.

O terminu održavanja festivala javnost će biti obaviještena nakon što se steknu povoljne epidemiološke okolnosti, zaključuju iz knjižare Karver.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније