Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: I. P. ]

03. 06. 2020. 11:05   >>  11:03

17. JUNA

Prvi onlajn koncert Alice in WonderBand

Prvi onlajn koncert muzičke i pozorišne trupe Alice in WonderBand održaće se 17. juna u 21 sat, preko onlajn platforme Artist Lockdown iz Londona.

 

"Većina svjetskih muzičara se odlučuje da na ovaj način nastavi kontinuitet i kontakt sa publikom, pa smo i mi odlučili da to učinimo. Svi koji su prethodnih mjeseci provodili vrijeme u karantinu, sada treba da se sjete umjetnika koji su nesebično dijelili svoje sadržaje i da ih podrže, a posebno nezavisne, samostalne umjetnike", kazali su iz grupe Alice in WonderBand.

Koncert predstavlja tradicionalnu muziku iz Srbije i zemalja Balkana u novim aranžmanima kroz spoj tjelesnih perkusija i pjevanja: kulturna baština ovog podneblja izvedena na neposredan, uzbudljiv i nesvakidašnji način.

Grupa Alice in WonderBand je uspješno nastupala u Njemačkoj, Francuskoj, Austriji, Italiji, Turskoj, zemljama regiona i Srbiji.

Pjesme iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Bosne, Bugarske, Rumunije, Albanije, Mađarske kroz melodije, ritmove, ali i tekstove, opisuju karakterističan svijet i kulturu koju dijelimo, ne samo geografski, već emotivno i istorijski, živjeći na trusnom području u stalnim previranjima. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније