Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: I. P. ]

22. 05. 2019. 09:30   >>  09:30

NAREDNA TRI DANA

Počinje Festival dječjeg teatra u Baru

Tradicionalni Festival dječjeg teatra Crne Gore održaće se u Baru od 23. do 26. maja, a organizatori su najavili da će nastupiti najbolji dječji pozorišni ansambli iz naše zemlje.

Festival počinje sjutra na pozorišnoj sceni OŠ "Meksiko", gdje će se odigrati pet predstava. Festival se nastavlja u Domu kulture u Baru narednog dana, u petak 24. maja sa devet pozorišnih predstava, te u nedjelju 26. maja sa sedam pozorišnih predstava.

Nastupiće 21 dječji pozorišni ansambl učenika osnovnih škola Crne Gore i samostalnih pozorišnih ansambala djece Crne Gore uzrasta osnovnih škola sa 339 učesnika.

U pratećem kulturno-umjetničkom programu nastupiće još oko 200 mladih umjetnika.

To znači da će na 12. Festivalu dječjeg teatra Crne Gore svoj raskošni umjetnički talenat prikazati 539 mladih talentovanih umjetnika Crne Gore.

U cilju daljeg razvoja pozorišne umjetnosti djece Crne Gore, kao dijela opšte kulture Crne Gore, ulaz za sve predstave i prateći kulturno-umjetnički program Festivala je besplatan.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније