Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila: M.L.B.

03. 04. 2018. 09:32 >> 09:31
8

OD 7. APRILA U HN

Amfilohije otvara Dane ruske kulture

Manifestcija pod nazivom "Dani ruske kulture u Herceg Novom", biće održana od 7. do 14. aprila. Izložbu i manifestaciju otvoriće predstavnik ambasade Ruske Federacije u Crnoj Gori i Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

Raznovrsnim programom biće predstavljena šarolikost nacionalnog bogatstva, afirmisana multikulturalnost te zemlje, ali i pokrenuta saradnja institucija, udruženja i umjetnika, vjeruju u Turističkoj organizaciji.

Organizatori, navode da će gosti iz Rusije osmišljenim programom okupiti državljane Rusije iz te zemlje, čitavog Balkana, ali i popularisati rusku kulturu, duhovnost, tradiciju i umjetnost na našim prostorima.

Svečano otvaranje manifestacije zakazanao je za subotu, 7. april u 19 časova, u Galeriji Josip Bepo Benković, kada će biti otvorena izložba fotografija posvećenih stradanju carske porodice Romanov.

U muzičkom dijelu programa nastupiće Milica Rističević i Đuro Poznanović.

Organizator Dana ruske kulture je  Turistička organizacija Herceg Novi, uz podršku Opštine Herceg Novi, Herceg festa, Galerije Josip Bepo Benković, Gradske biblioteke, Ruskog doma, kao i Crkvene opštine.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније