Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

03. 07. 2017. 12:12 >> 11:45

TRG NEZAVISNOSTI

Ulični performans "Barto" sjutra u PG

Ulični performans "Barto" biće organizovan sjutra u 21 sat u okviru manifestacije "Podgoričko ljeto 2017" na Trgu nezavisnosti.

"Riječ je nesvakidašnjem umjetniku koji nam dolazi iz Belgije i koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kombinovanjem pozorišnih i cirkuskih tačaka odvešće vas u svijet smjeha i zabave. Jezičke barijere za njega ne postoje, do sada je nastupao u više od dvadeset zemalja svijeta. Na brojnim festivalima na kojima je učestvovao osvajao je nagrade", saopštili su organizatori.

Barto je nastupao u najpoznatijim cirkusima svijeta, kao što je francuski Circus de Soleil. Za njega najveću radost predstavlja mogućnost da zasmijava ljude.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније