Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

12. 06. 2013. 09:15 >> 09:19

KRENULA U AVANTURU

VIDEO: "Pingvinova" knjižara na točkovima

Ovog ljeta na put kreće prva pokretna knjižara izdavačke kuće "Pingvin" (Penguin). Premijernu "vožnju" mali kamioni napunjeni knjigama imali su nedavno na Međunarodnom sajmu knjiga u Americi, pa su se nakon toga uputili na turneju, obilazeći sve književne događaje.

 

Pokretna knjižara u oktobru će rekonstruirati putovanje slavne  porodicelji Džoad, u čast 75. godišnjice objave klasika "Plodovi gnjeva" Džona Stajnbeka, od Oklahome do Kalifornije, po poznatoj Ruti 66.

Knjižara na točkovima sadrži oko 500 naslova, svih Pingvinovih izdanja, s tim da će naslovi biti prilagođeni specifičnim književnim događajima koje će posjetiti.

"Ponudićemo čitaocima široku paletu autora, od Patricije Kornvel do Džona Grina, od Elizabet Gilbert do Haleda Hoseinija, od Nata Silvera do Silvije Dej, kao i izdanja najomiljenijih klasika iz edicije "Pingvin klasik", saopštili i su organizatori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније