Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila: M.M.Lj.

26. 11. 2016. 13:02 >> 12:40
1

EX YU SHOW

Crnogorski stand up komičar u Hrvatskoj

Crnogorski stand up komičar Andrija Dabanović nastupaće u Hrvatskoj u okviru EX YU Stand Up Comedy Show, koji će predstaviti komičare sa prostora bivše Jugoslavije, kako bi dokazali da se u svim državama jednako smijemo.

 

Pored najpoznatijeg predstavnika crnogorske stand up scene, u okviru mini turneje će nastupiti i Eva Virc (SLO), Jelena Mandarić (SRB) i Goran Vinčić (HR).

Serija gostovanja počinje uzastopnim nastupima u zagrebačkom Studiju Smijeha u ponedjeljak i utorak, 28. i 29. novembra 2016. godine. Nakon toga, Dabanović će prvi put nastupati na jednom hrvatskom ostrvu. Nastup na otoku Lošinju, koji pripada najsjevernijoj grupi ostrva u hrvatskom Jadranu, zakazan je za srijedu, 30. novembar.

Novembarske nastupe Dabanović je započeo u podgoričkom Street Baru 23. novembra.

Sinoć je Andrija zasmijavao publiku u Centru za kulturu Berane, u okviru humanitarne večeri "Pokaži svoju humanost". S njim su scenu dijelili Marko Puljiz i Djuro Franeta.

Sa svojim specifičnim humorističkim materijalom, Andrija je već više puta nastupao u Hrvatskoj - u Dubrovniku, Splitu, Rijeci i Zagrebu, a osim nastupa u Crnoj Gori, iskustvo je stekao i na nastupima u Beogradu, Sarajevu i Novom Pazaru.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније