Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

19. 03. 2016. 23:07 >> 22:51

DANI FRANKOFONIJE

Grupa Brižit u CNP-u

Na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP), u nedjelju, 20. marta u 20 sati, biće održan koncert francuske grupe Brižit, kojim će biti otvoreni Dani frankofonije.

Grupa Brižit, koju čine Oreli Sada (Aurelie Saada) i Silvi Oaro (Sylvie Hoarau), izvode pop muziku inspirisanu sedamdesetim godinama. Duo je oformljen 2008. godine i počinje sa nastupima 2009. Uspon doživljavaju 2012. kada dobijaju nagradu za muziku za scenski nastup. Nakon albuma obrade "Encore en 2012 ", duo izdaje svoj prvi autorski album "Sve što poželiš" u novembru 2014. Cijeli posljednji album su komponovale i napisale Oreli i Silvi u toku svoje turneje koja je trajala 250 dana, u Francuskoj i inostranstvu.

Svojim platinastim diskom „Sve što poželiš" grupa Brižit je potvrdila svoje umjetničko mjesto na francuskoj sceni. U ovu avanturu u znaku blizanačke veze, ovaj duo nas uvodi u senzualni disko vrtlog, miješajući lepršave harmonije i kompozicije pune ritma.

 CNP koncert organizuje u saradnji sa Francuskim institutom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније