Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

М.М.Љ. [ Klix ]

14. 09. 2023. 07:42 >> 07:42

U BIOSKOPIMA OD OKTOBRA

Leonardo Dikaprio i Robert De Niro u novom filmu

Novi film "Killers of the flower moon" u kojem glume Leonardo DiKaprio, Robert De Niro u bioskopima od 19. oktobra 2023. godine.

Zasnovan na istinitoj priči i ispričan kroz nevjerovatnu romansu Ernesta Burkarta (Leonardo Dikaprio) i Moli Kajl (Lili Gladstone), "Ubistva pod cvjetnim mjesecom" je epska krimi saga, gdje se prava ljubav ukršta sa neizrecivom izdajom.

Reditelj filma je Martin Skorseze, a scenario potpisuju Erik Rut i Skorsese. Pored Dikaprio i De Nira, uloge su ostvarili Jesse Plemons, Lily Gladstone, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbot Jr., Pat Healy, Scott Shepard, Jason Isbell, Sturgill Simpson.

Na prelazu u dvadeseti vijek, otkriće nafte donijelo je veliko bogatstvo narodu Osage, učinivši neke od članova zajednice najbogatijim ljudima na svijetu, preko noći. Bogatstvo ovih Indijanaca odmah je privuklo bijele uljeze, koji su manipulisali, iznuđivali i ukrali onoliko novca koliko su mogli, prije nego što su pribjegli ubistvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније