Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

27. 03. 2024. 14:47 >> 14:55
Čitaj mi:

HERCEG NOVI

Zaplijenjeno skoro kilogram marihuane, uhapšena jedna osoba

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su zaplijenili skoro kilogram materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i uhapsili jednu osobu.

Pretresom stana koji koristi M.B. (39) iz Herceg Novog policija je pronašla 972 grama opojne droge marihuana, kao i dvije vage za precizno mjerenje.

"M.B. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu na dalju nadležnost", navodi se u saopštenju Uprave policije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније