Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

K. J.

14. 02. 2024. 13:14 >> 15:41
2
Čitaj mi:

Policija

U Tivtu uhapšen osumnjičeni za silovanje i otmicu

E. S. (30)je uhapšen je u Tivtu zbog sumnje da je oteo djevojku, poveo je u Dobrotu i tamo je silovao. Njemu je određeno zadržavanje do 72 sata.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat rasvijetlili su krivično djelo protivpravno lišenje slobode i krivično djelo silovanje koje je izvršeno na štetu jednog ženskog lica”, piše u saopštenju Uprave policije.

Naime, 10. februara je u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Tivat došla djevojka koja je prijavila povrede. 

“Odmah je transportovana u prostorije Hitne medicinske pomoći Tivat na ukazivanje ljekarske pomoći.Radom na ovom predmetu policija je došla do sumnje da je oštećena, 9. februara u večernjim časovima, u mjestu Dobrota u Kotoru, protivpravno lišena slobode, te je odvedena u jednu kuću na teritoriji opštine Tivat gdje je nad njom izvršeno krivično djelo silovanje”, ističe se u saopštenju.

Ona je narednog dana uspjela da se oslobodi i pobjegne iz pomenutog objekta, te da dođe u prostorije tivatske policije i prijavi događaj.

“Nakon ljekarskih pregleda u Hitnoj medicinskoj pomoći Tivat transportovana je na ukazivanje dalje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu Kotor gdje su joj konstatovane lake tjelesne povrede. Službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Tivat su u saradnji i po nalozima tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, preduzeli intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, te identifikovali i lišili slobode E.S. (30) koji se sumjniči za gore pomenuta krivična djela”, navodi se u saopštenju.

Njemu je nakon privoda postupajućem tužiocu određeno zadržavanje do 72 sata.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније