Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ D.Š. ]

15. 11. 2023. 16:21 >> 17:07

VIŠI SUD

Kontrola optužnice protiv Božovića odgođena za 4. decembar

Ročište za kontrolu optužnice protiv Mila Božovića i ostalih osumnjičenih za stvaranje kriminalne organizacije, koja se dovodi u vezu sa švercom 4,3 tone kokaina, odgođeno je.

Razlog je zahtjev odbrane koja traži da im se dostavi izvorni materijal u koji, kako tvrde, do sada nijesu mogli imati kompletan uvid. Za to krive tužilaštvo koje nije dostavilo program za pristup materijalu.

Branilac Petra Lazovića, Nikola Martinović, tražio da se odbaci optužnica tvrdeći da je u optužnici tumačenje tuzilaštva navedeno kao dokaz.

"Ljudi se ne mogu držati u pritvoru samo na osnovu mišljenja ili tumačenja koje tužilaštvo iznosi", rekao je Martinović.

Tužilac Jovan Vukotić je rekao da su i Sudu i odbrani dostavili izvorni materijal, kakav su dobili od nadležnih organa Francuske.

Novo ročište u Višem sudu zakazano je za 4. decembar u 13 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније