Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ A.B. ]

31. 10. 2023. 12:51 >> 12:57

UPRAVA POLICIJE

U Nikšiću oduzeto više od 580 paklica cigareta, dvoje uhapšeno

J.B. (52) i S.M. (43) iz Nikšića uhapšeni su zbog sumnje da su stavljali u promet akcizne robe.

Kako je saopštila Uprava policije, u vozilima kojima su upravljala ova lica pronađene su u ilegalnom posjedu i oduzete ukupno 584 paklice raznih vrsta cigareta bez akciznih markica Crne Gore.

Zaplijenjeno je i 1.900 cigareta u rifuzi sa filterima.

"O navedenom događaju upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se J.B. i S.M. liše slobode zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina. Napominjemo da je J.B. povratnica u izvršenju krivičnih djela iz ove oblasti, te da policijski službenici Odeljenja bezbjednosti Nikšić u kontinuitetu sprovode pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja krivičnih djela iz oblasti privrednog i ekonomskog kriminala, kao i suzbijanja sive ekonomije pa je tokom oktobra Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeto 12 krivičnih prijava zbog krivičnih djela iz ovih oblasti", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније