Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Б.

24. 10. 2023. 10:22 >> 13:29

U SUTOMORSKOM ZALIVU

Nastavljena potraga za Moldavkom

Opsežna cjelodnevna potraga u sutomorskom zalivu za državljankom Moldavije koja je nestala u moru u petak 17. oktobra nastavljena je i jutros.

Potraga je krenula od 9 sati, a učestvuju plovila i dva ronioca Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL), plovila Mornarice Vojske Crne Gore, Sektora granične policije i Službe zaštite i spašavanja iz Bara.

Kako je kazao načelnik Uprave za pomorsku sigurnost i upravljanje lukama Žarko Lukšić, oko 11 sati se očekuju ronioci Regionalnog centra za deminiranje iz Bijele sa 10-ak profesionalnih ronilaca.

"Aktivnosti traganja u rejonu Dobra voda do Petrovca za nestalom Moldavkom nijesu proteklih dana urodile plodom i pored angažovanja skutera, plovila, drona, helikoptera, velikog broja ronilaca", saopštio je ranije Lukšić.

Podsjećamo, za mladom Moldavkom traga se od petka nakon 17 sati, kada je spašeno troje ljudi iz uzburkanog mora. Potraga je zbog nevremena i velikih talasa prvog dana rađena sa kopna, ali su se kasnije uključila plovila, dronovi i helikopteri. 

Pretražuje se kompletan sutomorski zaliv od Crnog rta do rta Ratac.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније