Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.М.

05. 08. 2023. 12:13 >> 18:01

NA GRANIČNOM PRELAZU DRAČENOVAC

Spriječeno krijumčarenje 34 kilograma skanka

Službenici Uprave prihoda i carina i Uprave policije - Sektora granične policije spriječili su na graničnom prelazu Dračenovac krijumčarenje oko 34 kilograma opojne droge marihuana – tipa skank i uhapsili osumnjičenog.

Kako su saopštili iz UPC, carinski službenici i granična policija su, sinoć oko 23:20 časova na graničnom prelazu Dračenovac, na izlazu iz Crne Gore, izvršili kontrolu TMV hladnjača, kojim je upravaljao D.V. (32) iz Republike Srbije.

"Pregledom hladnjače otkriveno je 30 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna drpoga marihuana – tipa skank, ukupne težine oko 33,783 kilograma", istakli su u saopštenju. 

Kako navode, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, pripadnici Odjeljenja bezbjenosti Rožaje su uhapsili D.V. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Opojna droga, kako su kazali iz UPC, biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније