Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Т.Г.

25. 07. 2023. 13:48 >> 13:54

MILANOVIĆ POTVRDIO

Tužilaštvo formiralo predmet povodom racije u hotelu "Podgorica"

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom policijske racije u hotelu Podgorica, saopštio je za Portal RTCG rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Duško Milanović.

Podsjetimo, predsjednik Savjeta za građansku kontrolu rada policije Zoran Čelebić, saopštio je u ponedjeljak za  Portal RTCG da su tog dana elektronskom poštom uputili zahtjev Upravi policije da se izjasni povodom pritužbi iz uprave hotela "Podgorica" da je policija prekoračila ovlašćenja tokom racije u petak.

Predstavnici hotela "Podgorica" tvrde da je policija maltretirala goste i zaposlene i da je bilo značajnih prekoračenja policijskih ovlašćenja, pa su zato i dostavili pritužbu Savjetu.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić rekao je da je postupanje policije tokom racije u hotelu "Podgorica" bilo profesionalno, te da nije bilo prekoračenja ovlašćenja. On je u Dnevniku TVCG okarakterisao kao "smiješne" najave da će protiv njega i premijera Dritana Abazovića biti podnijete krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније