Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ A.B. ]

21. 06. 2023. 21:04 >> 22:32

NAKON MJESEC DANA

Pronađen Gusinjanin koji je tragično nastradao u kanjonu Grlje

Tijelo 51-godišnjeg Sulje Vučetaja pronađeno je večeras oko 18 sati u Gusinju, nakon skoro mjesec dana potrage.

Podsjetimo, Portal RTCG pisao je o njegovom nestanku i aktivnosti Gorske službe, koji su činili sve što je u njihovoj mogućnosti da pronađu njegovo tijelo po jako nepristupačnom terenu.

 

Kako je saopšteno iz Službe zaštite i spašavanja u Gusinju, tijelo je izvučeno na izlazu Grlje iz kanjona.

"Naša služba je od prvog dana njegovog nastanka, odnosno od 3. juna svakodnevno preduzimala niz aktivnosti na potrazi Vučetaja. Zahvaljujemo se ekipi Odjeljenja bezbjednosti Plav, Službi Hitne medicinske pomoći u Gusinju, vatrogascima i spasiocima koji su svakodnevno obilazili teren. Zahvaljujemo se i Ronilačkom centru Bijela, Slobodnim penjačima Cetinje, visokogorcima, volonterima, mještanima i svima koji su dali doprinos da se organizovanim potragama pokuša pronaći tijelo i na taj način bar malo umanji bol porodici stradalog. Opština i službe dijele bol sa porodicom stradalog", piše u saopštenju. 

Porodica Vučetaj je takođe obavijestila javnost, navodeći da će se blagovremeno javiti za dalje informacije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније