Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Б.Б. [ Radio Cetinje ]

13. 04. 2023. 18:26 >> 18:26
1

LAKŠE POVREDE

Novi udes kod tunela Mekavac, treći u posljednjih 36 sati

Više osoba, među kojima i jedna trudnica, lakše je povrijeđeno u saobraćnoj nezgodi koja se danas oko 13 sati dogodila na putu Cetinje – Podgorica, na Dobrskoj ploči kod tunela Mekavac, saznaje Radio Cetinje.

U sudaru su, kako saznaju, učestvovala četiri putnička vozila: Hyundai registarskih oznaka BD BB 911 kojim je upravljao ruski državljanin A.V. (1980), Citroën registarskih oznaka KO AN 939 kojim je upravljao M.Z. (1956) iz Kotora, Golf 5 registarskih oznaka NK BE 734 kojim je upravljao Nikšićanin J.M. (2002) i Tojota registarskih oznaka PG JS 884 kojom je upravljao S.S. (1995) iz Tivta.

Kako prenosi Radio Cetinje, na licu mjesta nalaze se pripadnici Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje koji su odmah pritekli u pomoć, kao i pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje.

Povrijeđeni su prevezeni u cetinjsku bolnicu.

Uviđaj je u toku, uzrok sudara se utvrđuje.

Ovo je treći udes koji se dogodio u posljednjih 36 sati na dionici puta od raskrsnice za Rijeku Crnojevića do Cetinja. Tim povodom načelnik Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje Miloš Ćećanović apelovao je na vozače da voze oprezno.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније