Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

23. 04. 2020. 14:35 >> 15:09

SUD PRIHVATIO JEMSTVO

Vujošević na slobodi za 75.000 eura

Viši sud prihvatio je jemstvo bivšeg sekretara Vrhovnog državog tužilaštva Nenada Vujoševića u ukupnom iznosu od 75.500 eura u zamjenu za puštanje iz pritvora, kazala je za Portal RTCG savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda Aida Muzurović.

Pritvor Vujoševiću se neće ukinuti odmah nakon pravosnažnosti ovog rješenja ukoliko on ne uplati u sudski depozit iznos od 5.000 eura i ne upiše hipoteku na stan vrijednu 70.500 eura u korist države.

"Prihvaćeno je jemstvo koje se sastoji u stavljanju hipoteke na nepokretnosti- stanu čija je vrijednost 70.500 eura i u polaganju gotovog novca u iznosu od 5.000 eura," navela je ona.

Vujoševiću su izrečene dvije mjere nadzora - mjera zabrane napuštanja mjesta boravka i obaveza javljanja nadležnom državnom organu.

Vujošević se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je kao pripadnik kriminalne organizacije biznismena Duška Kneževića počinio krivično djelo - vršenje protivzakonitog uticaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније