Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

25. 06. 2019. 17:17 >> 23:54
5

ZAPLJENA KOKAINA

Pritvor za petoricu osumnjičenih, četvorica iz CG?

Pet članova posade koji su uhapšeni u zapljeni više od 15 tona kokaina sa broda u Filadelfiji, ostaće u pritvoru do početka suđenja, navodi "The Washington Post".

Tužioci nijesu objavili nacionalnost optuženih, ali se pretpostavlja da je makar jedan iz Crne Gore, jer su advokati pričali na našem jeziku.

Crnogorski mediji navode da su uhapšena četvorica pomoraca iz Crne Gore i to: I.Đ. zatim B.M, A. K. i N. I.

Svih pet okrivljenih su bili vezani lisicama i nosili su zelene kombinezone kada su se pojavljivali sa prevodiocima pred federalnim sudijom, a saslušanje šestog optuženog će biti održano kasnije.

Svi se suočavaju sa teškim optužbama i prijeti im doživotna robija, piše The Washington Post.

Vlasti su procijenile da je vrijednost droge 1,1 milijardu dolara.

"MSC Gayane" je brodska kompanija sa sjedištem u Švajcarskoj, jedna od najvećih svijetskih brodskih linija u smislu kontejnera, kažu zvaničnici.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније