Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Objavio: O.Z. ]

28. 01. 2019. 17:36 >> 17:17

ODBIJENE ŽALBE

Milošević i bivši čelnici Atlas banke ostaju u pritvoru

Bivšem viceguverneru Centralne banke Veliboru Miloševiću, kao i bivšim rukovodiocima Atlas banke Đorđu Đurđiću, Elviru Kalamperoviću i Miodragu Kneževiću neće biti ukinut pritvor, odluka je Apelacionog suda.

Apelacioni sud  je, kao neosnovane, odbio žalbe koje su podnijeli njihovi branioci.

"Apelacioni sud Crne Gore je, odlučujući o žalbama branilaca okrivljenih V.M., Đ.Đ., E.K. i M.K., izjavljenih na rješenje Višeg suda u Podgorici Kvs.br.39/19 od 24.01.2019.godine, donio rješenje Kvsž.br.19/2019 kojim se žalbe odbijaju kao neosnovane", navode iz suda.

Podsjetimo, Milošević je pod istragom povodom tvrdnji vlasnika Atlas grupe Duška Kneževića da ga je, dok je bio viceguverner, reketirao kako bi podmitio ljude koji u Centralnoj banci rade kontrolu banaka.

Ostali su osumnjičeni da su članovi kriminalne organizacije, za čijeg je šefa označen Duško Knežević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније