Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Objavio: F.R.

19. 01. 2018. 15:56 >> 22:35
12

OBDUKCIJA POKAZALA

Djevojčica najvjerovatnije umrla od SIDS-a

Uzrok smrti djevojčice Jelene Bogavac ne može se sa sigurnošču utvrditi, ali se može s velikom vjerovatnoćom zaključiti da se radilo o prirodnoj smrti, takozvanom Sindromu naprasne smrti odojčadi – male djece, poznatijem kao SIDS, saopštilo je Više državno tužilaštvo.

Kako su kazali, kod pokojne Jelene Bogavac nije ustanovljena šećerna bolest, a ustanovljeno je da je dijete srednje uhranjenosti, te da nije preminulo od gladi.

Podsjetimo, u javnosti su ranije plasiranje tvrdnje da je Bogavac preminula od posljedica neuhranjenosti ili dijabetesa. Ministar rada i socijalnog staranja, Kemal Purišić je podnio inicijativu Odsjeku za inspekciju socijalne i dječje zaštite, kojom je zatražio da se sprovede inspekcijski nadzor uvidom u dokumentaciju kojom se ostvaruju prava i usluge socijalne i dječje zaštite vezano za porodicu Bogavac.

Inspekcijskim nadzorom je ranije utvrđeno da se majka preminule djevojčica Marijana Bogavac nekolika puta obraćala Centru za socijalni rad i da je bila korisnik prava i usluga u skladu sa Zakonom o socijalnoj i dječjoj zaštiti do juna 2017. 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније